Advertisements

Åh vad nöjd jag är med gårdagen! Det var mamma, pappa, lillebror, Rasmus, JO och Kalle. Och givetvis trollen. Och jag fick så mycket bra presenter så jag kan inte vara annat än nöjd. En hushållsassistent jag velat ha i evigheter, en stor kastrull jag också velat ha i evigheter för min största är för liten så det kokar alltid över, pengar och presentkort på Akademibokhandeln. För pengarna ska jag fixa naglarna och köpa mig ett par byxor tänkte jag.

Till middag blev det pizza. Dels hade jag glömt att ta fram nåt ur frysen och så var jag alldeles för trött för att orka ställa mig och laga mat. Efter maten kollade vi på en show med Jonas Gardell på YouTube. När den var slut var klockan så mycket att det var dags att krypa ner i sängen där jag som alltid fastnade i boken.

Idag ska vi veckohandla vilket jag inte alls ser fram emot. Leo ska ha en kompis över så han följer nog inte med. Maja följer garanterat inte med för hon ska måla banderoller med ung vänster inför nån demonstration de ska ha. Förutom det har jag inte så mycket som ska göras, gjorde ju allt igår, så det ska bli skönt med en lugn dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.