Advertisements

Igår gick det inte mer, jag var tvungen att erkänna mig besegrad. Ont i huvudet, snorig, ont i örat och jag frös så att jag skakade. Jupp, Lilith är sjuk. Igen. Det var bara att ringa och sjukanmäla sig. Var lite osäker på om jag skulle göra det men med tanke på att jag sov nästan 14 timmar och fortfarande känner mig hängig så var det nog rätt beslut.

Idag vet jag inte om Maja har möte med Ung Vänster, i såna fall får jag laga mat. Annars gör hon det. Det vore ju skönt att slippa när jag mår så här men annars får jag välja nåt enkelt. Igår skulle vi ha ätit falukorv och potatismos enligt matkassen men jag orkade verkligen inte göra mos så det blev pasta till istället. Jag var så sjukt hängig igår.

Jag skulle behöva plocka och tvätta men det känns som om det inte kommer att bli av idag. Det kommer nog att bli en hel del tid i soffan känns det som. Hade jag varit pigg hade jag ju varit på jobbet så det är ingen som förväntar sig att jag ska fixa hemma när jag mår så här. Och om de förväntar sig det kan de göra det själva medans jag slappar i soffan. Det har kommit lite nya avsnitt av mina serier jag tänkte roa mig med ikväll efter maten.

Dagens sällskap i soffan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.