Advertisements

Igår hade jag orken till att städa lite hemma, men jag var nog inte så frisk som jag kände mig för minsta lilla och jag började att svettas av ansträngning. Men fick plockat och dammsuget i alla fall.

Klockan tre kom JO och hämtade mig och vi åkte till Tuna Park så jag fick naglarna fixade. Jag blev nöjd med färgen men tyckte att de blev lite väl korta. Jaja, det växer ut. Då behöver de inte korta ner dem nästa gång.

På väg tillbaka stannade vi till vid affären så att jag kunde köpa nåt att äta och hårfärg. Min färg var så klart slut så jag fick ta nån annan. Men det blir säkert bra.

Hemma blev det att äta lite och kolla serier. Var rätt slut efter dagen så klockan var inte så mycket när jag kröp ner i sängen tillsammans med boken. Och somnade rätt tidigt också.

Idag kommer Kalle över för att färga mitt hår. Jag börjar att få en hemsk utväxt som jag måste ta itu med, hur tråkigt det än är. Och nu har jag inte träffat Kalle på hela veckan så nu är det dags tycker jag.

Senare ikväll kanske det blir mat och utgång, det vet jag inte än. Väntar på besked om det. Det sista jag hörde var att det blir av men det kan ju ändras. Men jag hoppas att det blir av för jag har sett fram emot det rätt så länge.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.