Advertisements

Gårdagen blev lugn. Jag och Kalle var och veckohandlade och så avslutade vi dagen med middag på Hamburgerbruket. Sen blev det sängen och en bok resten av kvällen.

Idag ska vi låna Leo från K en stund och åka och köpa det han behöver till Halloween. Det ska bli så skönt att få se honom en stund, jag hinner ju sakna ihjäl mig när de är borta. Jag funderar på om jag ska passa på att handla för mitt presentkort då också när vi ändå är där. Sen när jag kommer hem blir det att fixa middag. Så tråkigt att göra bara till sig själv men äta måste man ju.

Innan vi åker behöver jag köra en omgång tvätt eller två. Jag har inte tvättat på hela helgen så det behövs göras. Städning finns det inte så mycket att ta då jag tog det mesta i fredags och det inte blir stökigt när trollen inte är hemma så det behöver jag inte bekymra mig om. Kvällen lär nog spenderas med en bok gissar jag på. Det är ju trots allt läslov.

Faran med att läsa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.