Advertisements

Åh vad härligt det var att få se min Leo igår, när jag i vanliga fall inte brukar göra det. Vi åkte till Tuna Park och handlade det han behövde till halloween vilket gjorde mamman urfattig men det var helt klart värt det.

Efteråt åkte vi och hämtade matkassen på Ica och sen hem och släppa av mig innan Kalle och Leo åkte vidare för att släppa av Leo hos K. När jag kom upp packade jag upp allt och sen blev det till att laga mat. Det är ju så sjukt tråkigt att göra när det bara är en själv som ska äta men jag behöver matlådor tills ungarna kommer hem. Ingen i den här familjen äter ju lunch samtidigt så jag tänker inte ställa mig och laga lunch och ingen ska äta, så det blir matlådor till lunchen.

Medans jag käkade blev det serie och efter jag var klar med att fylla diskmaskinen och starta den blev det läsning i sängen. Låg och läste till rätt sent. Det blev några hundra sidor lästa igår, är det läslov så är det.

Idag kommer äntligen trollen hem! Som jag har längtat! Det gör jag alltid, jag vänjer mig aldrig vid att de åker iväg till K. Men nu är det äntligen tisdag och de kommer hem till mamma.

Jag har inte så mycket som ska göras idag. Jag ska köra en omgång tvätt och så ska jag rensa kattlådorna. That’s it. Så jag har en hel del tid på mig till att ligga i soffan med en bok. Jag tänker inte ens klä på mig idag utan gå runt i pyjamasbyxor hela dagen. Jag älskar att ha semester.

Idag kommer hon hem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.