Advertisements

Äntligen är mina troll hemma igen! Leo kom hem först för Maja skulle till fritidsgården som vanligt på tisdagar. Vi käkade hemmagjorda nuggets med klyftpotatis till Leos stora förtjusning, han har tjatat om det ett bra tag.

Kalle var snäll och hämtade Maja eftersom fritidsgården stängde så sent och jag inte vill ha henne gåendes genom stan vid den tiden. Så hon var väl hemma strax innan halv tio.

Idag ska Leo på halloweenfest hos sin kompis. Själv ska jag väl försöka övertala Maja till att kolla på Gilmore Girls när han är iväg. Hon är ju aldrig hemma nu för tiden. Är det inte fritidsgård så är det träning eller möte med Ung Vänster. Så man får passa på när hon är hemma, den här veckan är det ju ingen träning så man får passa på.

Annars blir det nog mycket läsning. Det är ju trots allt läslov så då ska man läsa mycket. Har väl läst en bok var tredje dag sen jag gick hem sjuk förra veckan. Men idag ska jag ta lite tvätt och dammsugning i alla fall, men tid för läsning finns alltid.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.