Advertisements

Gud så härligt det är att kunna ligga i soffan en hel dag och bara läsa, det var länge sen jag hade ro till att göra nåt sånt.

Igår var Leo på halloweenfest. Jag följde med honom dit eftersom han inte ville gå ensam när det var mörkt, och så hämtade Kalle honom när det var slut. Under tiden han var iväg käkade jag och Maja och kollade samtidigt på Gilmore Girls. Jopp, när det är bara jag och Maja får man äta i vardagsrummet. Vardagslyx.

När Leo kom hem åkte Maja iväg med Kalle. Hon skulle vara tidigt på fritidsgården idag då de skulle iväg till Kolmården och Kalle bor närmare så hon sov där så hon inte behövde gå upp lika tidigt. Medans Leo tog en dusch för att få bort allt fejkblod låg jag nerkrupen i sängen med boken. Det blev sent igår också. Har läst en bok var tredje dag ungefär nu sen förra helgen. Så skönt att vara inne i ett läsflow.

Idag hade jag tänkt att träna, men den där förbannade förkylningen försvinner ju aldrig så det får nog vänta ett tag. Som tur är gör inte örat ont längre i alla fall, öroninflammation är det värsta som finns. Jag förstår varför små barn skriker konstant när de har det. Istället för att träna får jag väl lägga mig i soffan med en bok helt enkelt. 🙂

Det har kommit några nya avsnitt av mina tv-serier så det tänkte jag att jag skulle roa mig med ikväll efter maten. Eventuellt vill Leo se ett avsnitt Gossip Girl men jag hinner med det också, lite beroende när han kommer hem. Han ska till Parken Zoo och deras halloweenfirande med sin kontaktperson. Jag har ju semester i morgon också så det gör inget om det blir sent ikväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.