Advertisements

Igår blev det inte lika mycket läst eftersom att jag pratade i telefon med kusinen största delen av dagen, hon ville ha sällskap när hon jobbade. Läsningen fick vänta tills kvällen.

Leo skulle träffa sin kontaktperson och de skulle gå till Parken Zoo. Kalle var snäll och körde honom dit och hem så medans Leo var där passade jag på att bjuda Kalle på mat. Det är så tråkigt att äta själv, och eftersom han gör så mycket för oss är det det minsta jag kan göra för honom.

Det var en väldigt glad Leo jag fick hem. Han hade vunnit en jätteförpackning med chipspåsar, jag tror att det var 8 fullstora förpackningar i. Så han lär ju ha så att han klarar sig ett tag framöver.

Jag kröp i säng med boken rätt tidigt och trots att den var riktigt bra kunde jag inte riktigt fokusera på läsningen så jag gav upp till slut och lade mig för att sova.

Idag kommer Maja hem! Men det blir inte förens sent ikväll. Runt klockan nio skulle de vara i stan sen kör Kalle hem henne. Jag gissar att det är en väldigt trött Maja som kommer hem då det blivit sena kvällar men upp tidigt på morgonen. Men hon har säkert haft kul.

Själv ska jag roa mig med att tvätta badlakan idag. Och läsa, massor. Förhoppningsvis kan jag fokusera på boken bättre idag än igår. Jag måste ju krama ur det sista ur ledigheten för på måndag är det tillbaka till jobbet och verkligheten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.