Advertisements

Gud vad vi höll på igår med datorn för att få VPN att funka. Eller ja, vi och vi, Kalle höll på och Lilith kom med goda råd. 🙂 Vi lyckades med att krascha hela routern ett tag men det löste sig med en omstart. Till slut hittade vi problemet och det var en sån enkel liten skitinställning att vi inte ens tänkte tanken från början att det kunde vara så lätt. Nu rullar allt på precis som det ska.

När det var klart lånade Kalle Leo ett tag och åkte iväg. Själv slängde jag mig på soffan med en bok, något jag tänker göra varje helg resten av året har jag bestämt. Nu när läslusten är tillbaka.

En stund efter att Leo kommit hem var det dags att laga mat. Och fy så äckligt det blev, jag kunde inte äta det. I vanliga fall kan man äta även om det inte är så supergott men det här gick bara inte. Konsistensen och smaken… Usch! Vegetarisk tacopaj med sojafärs. Så jag åt lite grönsaker. Leo däremot åt en portion men tyckte inte att vi skulle göra matlåda av det. Så det som blev kvar åkte i soporna.

Runt halv tio på kvällen, när jag låg i sängen och läste, kom äntligen Maja hem. En väldigt trött Maja som bara fått tre timmars sömn. Så strax efter hon kommit hem kom hon in och sade god natt och skulle sova, klockan kunde inte varit mer än tio då. Hon som aldrig lägger sig före midnatt på helgerna.

Idag blir det en tur till affären, det måste ju inhandlas lördagsgodis. Jag ser inte fram emot det, jag kommer ju att frysa ihjäl. Tur att vinterjackan är framplockad. Sen ska jag tillbringa dagen med att njuta av mitt eget sällskap.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.