Advertisements

Jag blev oväntat barnledig hela dagen igår. Trollen åkte till K för deras farfar och hans fru var där och hälsade på ifrån Skåne.De var borta hela dagen. Jag roade mig med att tvätta, och tillbringade en hel del tid i soffan med en bok.

När trollen kom hem åkte vi med Kalle till affären, lördagsgodis är ju ett måste här hemma. Själv köpte jag mig en bytta Ben & Jerrys som tog slut redan samma kväll i sällskap av en bok.

Efter maten blev det serier i soffan för mig. Trollen försvann in på sina rum så det var lugnt och tyst i lägenheten. Jag har tur som har såna lugna troll.

Det har blivit så otroligt mycket läsning den här veckan och det är så skönt. I vanliga fall läser jag några sidor när jag ska gå och lägga mig men nu har jag suttit med en bok varje lugn stund jag fått.

Idag ska vi till Maxi och veckohandla. Det är inte så mycket som ska handlas, lite färskvaror bara. Mer än så får ändå inte plats i kylen. Förutom det blir det nog hyfsat lugnt här hemma. Har ingen tvätt att ta itu med idag vilket är ovanligt. Eller ja, tvätt finns, men det blir inte en full maskin av det så jag väntar nån dag till.

Sen ska vi givetvis se matchen, den fantastiska matchen. Jag får planera maten runt det. Jag hade planerat att vi skulle äta matlådor men det har vi inga, så får nog bli tidigt middag med köttbullar och makaroner. Matchen är ju precis när vi ska äta, så vi får äta tidigare idag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.