Advertisements

Så var man tillbaka på jobbet efter en veckas semester och därför har det varit totalt tystnad här. Finns inte riktigt tid till bloggen när jag jobbar, då går det i ett från att jag går upp tills efter maten och då är jag för trött.

I veckan var vi på öppet hus på Faktoriet, en högstadieskola. Tänk att min lilla Leo börjar högstadiet nästa år. När sjutton fick jag så stora barn? Han tyckte att det verkade som en bra skola, och jag håller med. Nu har vi två skolor till att kolla på när de har öppet hus.

Annars har det inte hänt så mycket. Vardagarna rullar det mest på tycker jag. Då har man inte tid med så mycket annat.

Igår kom M över och vi kollade klart på Annabelle 2 och började på Most likely to die, som verkar sådär faktiskt. Jag ska se om jag kan hitta en bra version av The Nun, eller om vi får vänta lite till på den. Sen väntar vi ju på Halloween också, men den går fortfarande på bio så den lär inte gå att hitta än. Problemet med skräckfilm är att Lilith är väldigt lättskrämd och får svårt att sova efteråt, men ändå kan jag inte låta bli att kolla på dem. Men skulle aldrig kolla ensam.

Igår kväll var det dags att ställa alarmet så jag kom upp i tid idag. Maja har match så Kalle hämtar upp mig mellan tio och halv elva. Så det blev hyfsat tidigt i säng igår för jag fungerar inte med för lite sömn. Jag får sova ut i morgon.

Efter matchen ska vi åka till Ica Maxi och veckohandla. Jag är ju upptagen i morgon, annars brukar vi ju ta det på söndagar. När jag kommer hem efter veckohandlingen hade jag tänkt städa, men jag tror att jag struntar i det och slänger mig i soffan och börjar att beta av veckans alla serier som kommit som jag inte hunnit se. Lite tid till att slappa måste man ju ha på helgen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.