Advertisements

Det blev basket för hela slanten igår. Först var det tjejernas match, som gick sådär. Det är ju ett helt nytt lag som ska spela ihop sig så det här året går åt till det först och främst. Därav resultatet. Men de kämpade på bra och Maja gjorde ett mål.

Efter matchen åkte jag och Kalle och veckohandlade sen hem till mig för att packa upp allt och vänta på att klockan skulle gå så vi kunde hämta upp Maja och åka på herrarnas match. Den var så sjukt spännande. Det slutade oavgjort så det gick till förlängning och där förlorade vi med nåt enstaka poäng bara.

Vi körde hem Maja, sen körde Kalle hem mig och det blev soffan med serier ett tag tills det blev sängen med en bok. Låg och läste i några timmar tills det var dags att sova.

Det var så skönt med sovmorgon och inget larm som väckte en. Idag blir det hem till pappa och fira honom lite, det är ju fars dag. Men det betyder att jag missar fotbollen, den viktigaste matchen på hela året. Jag håller koll på ställningen via mobilen men mer än så blir det inte. Vilket kanske är lika bra för annars skulle jag nog få en hjärtattack under dagen.

När jag kommer hem blir det lite tvätt och lite städning sen blir det soffan med serier. Där lär jag ju ligga tills det blir dags för sängen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.