Advertisements

Alltså, den här omgången förkylning går bara runt runt här hemma. Nu är det min tur igen. Feber, frossa och ont i hela kroppen. Jag försökte hålla ut på jobbet igår men när jag trots värmefläkt och tre lager kläder frös så jag skakade var det bara att erkänna sig besegrad och ge upp och gå hem efter lunch. Leo är också genomförkyld men än så länge tillräckligt pigg för skolan. Vi får väl se hur länge det varar. Jag somnade tidigt igår och sov 14 timmar!

Idag blir det väldigt lugnt. Ska tvätta upp Leos nya strumpor och köra en omgång disk bara sen blir det soffan för hela slanten. Ska väl kolla i kapp lite av serierna som jag inte hunnit se än sen i helgen. Hela söndagen var jag ju hos pappa och hade sån tur att jag kunde se fotbollen hos honom. Och tur var väl det för den matchen hade jag inte velat missa för alla pengar i världen. Det blev ju guld!!

Igår kom trollen hem! Som jag har saknat dem. De var hemma sent båda två för Leo var med sin kontaktperson först och Maja hade ju träning. Men till slut fick jag äntligen hem dem båda två så nu är allt som det ska vara här hemma.

Dagens sällskap i soffan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.