Advertisements

Ja inte blev det mycket gjort hemma inte igår. En tvätt och en disk. Laga mat behövde jag inte för det gjorde Maja. Hon skulle gjort det idag men hon är upptagen med Ung Vänster så det fick bli igår istället. Inte var jag ledsen för det.

Idag lär det inte heller bli så mycket gjort. Behöver tvätta en maskin så det ska jag göra. Och komma på nånting att äta. Inget av det så speciellt ansträngande. Sen blir det nog soffan resten av dagen, det är typ vad jag orkar med. Jag kan ju inte påstå att jag är så speciellt pigg trots att jag sover massor.

Idag är Maja som sagt upptagen med Ung Vänster så det blir bara jag och Leo hemma. Igår var Maja och kollade match efter maten så då passade jag och Leo på att kolla på ett avsnitt av Gossip Girl. Vi ska nog göra det idag också tror jag.

Men innan Leo kommer hem är det lite tid kvar så jag ska nog slänga mig i soffan och kolla serier, jag har ju några liggandes jag inte hunnit sen än som kom förra veckan. Jag har helt enkelt inte haft ork till det. Kan ju inte påstå att jag är så mycket piggare idag heller men det ska jag nog orka med i alla fall.

Jag kände mig lite piggare igår kväll så jag tänkte att på fredag kan jag nog gå och jobba igen men det var tur att jag inte friskanmälde mig då som jag tänkt att göra för idag är jag inte pigg alls.

Dagens nöje

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.