Advertisements

Vilken dag vi hade igår. Theoz var i stan för meet and greet. Ja jag vet, jag visste inte heller vem det var. Tydligen är han stor på Musically så självklart ville Leo dit. Jag hade ingen lust alls eftersom att jag inte är helt frisk än, men självklart åkte vi. Och jag överdriver inte när jag säger att kön sträckte sig flera hundra meter. Vi stod i kö i över en timma för att komma fram! Men fram kom vi och Leo fick både en autograf och så tog jag en bild på dem två. Vad gör man inte för sina barn?

Hemma sen blev det soffan. Jag skulle ha tvättat men jag var helt slut så jag får tvätta idag istället. Vi skulle ha ätit potatismos och vitlöksstekt kyckling men jag lyckades övertyga Leo om att vi skulle äta pastasnäckor till istället. Jag hade verkligen ingen lust att stå och skala potatis när jag mådde pyton.

Maja var hos Rasmus och spelade monopol vilket gjorde Leo lite ledsen över att han inte fick följa med så han åkte hem till Kalle och hade filmkväll istället vilket muntrade upp honom. Så jag fick helt oväntat en barnledig kväll. Jag kröp ihop under filten och kollade mina serier som hade kommit.

När trollen kom hem låg jag i sängen med en bok, totalt slut. Jag hade bara sovit fem timmar natten innan så lampan släcktes rätt så tidigt igår. Maja lade sig tidigt eftersom hon har bortamatch idag och skulle upp tidigt och Leo kröp ner i sängen strax därefter så då släckte mamman i huset lampan och lade sig för att sova hon också. Jag har vaknat några gånger under natten, som vanligt, och när jag vaknade kvart i nio gav jag upp och gick upp och satte på kaffet.

Idag tänkte jag se om jag orkar dammsuga, tvätta ska jag göra i alla fall. Maja måste ha rena träningskläder till nästa vecka. Det är verkligen kaos här hemma men jag har inte orkat. Jag ska friskanmäla mig tills i morgon också. Näsan rinner som tusan men förutom det känner jag mig piggare så det blir jobb. Vågar inte ens tänka på hur nästa lön ser ut med två omgångar hemma.

2 Comments

  1. Herre gud stod ni i den där helt sjuka kön som ringlade sig så lång att man kunde tro att de delade ut tusenlappar eller gratis villor?
    Jag måst säga att jag beundrar er dock för ihärdigheten där.
    Jag hade aldrig fixat det, inte ens för mina kids tror jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.