Advertisements

Idag startade dagen med en sovmorgon, råkade ligga vaken lite väl sent med boken. Inget ovanligt när det gäller mig. Så jag låg kvar och slumrade en stund efter att alarmet ringt. Gick dock ändå plus på flexen eftersom att jag har jouren idag och måste stanna till fyra.

I förmiddags var jag nere på Komvux och ansökte till matte, grundläggande nivå. Dock var mitt nivåtest gammalt så jag måste göra ett nytt. Men lämnade in ansökan och så blir jag placerad på rätt nivå automatiskt.

Jag är fortfarande inte helt frisk, men orkar inte hålla på att bråka om sjukintyg så det blir jobb ändå. Det är mest avregistreringar så det är rätt lugnt. Har en envis huvudvärk bara som inte riktigt vill släppa.

Min värmefläkt på jobbet har gått sönder så det är iskallt inne på kontoret. Jag har tre lager kläder och ändå fryser jag. Sen tar det flera timmar när man kommit hem innan man blir varm igen, inte ens en kokhet dusch hjälper.

Har som sagt jouren idag så jag måste vara kvar till fyra. Vi har APT efter lunchen så mesta tiden kommer jag att sitta där. Sen är det hem och tvätta och duscha som gäller. Jag slipper laga mat, det gör Maja idag. Träningen är inställd så det fick bli idag istället för i morgon.

That’s me

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.