Advertisements

Det råkade bli lite sent igår, jag fastnade i boken som vanligt. Så Lilith var lite trött i morse och råkade ta sovmorgon i nästan en timma. Tack gode gud för flex haha.

Igår var jag också så sjukt trött, och frusen, så när jag kom hem kröp jag upp i soffan under filten. Majas träning var inställd så hon fixade maten så jag kunde sitta och gotta mig under filten ett bra tag och försöka få upp värmen. Maja ska ju egentligen laga mat på torsdagar men idag är hon upptagen så hon tog det igår. Efter att disken var fixad kollade vi ett avsnitt Gilmore Girls, innan jag bäddade ner mig i sängen under duntäcket med en bok. Då fick jag äntligen upp värmen.

Idag när jag kommer hem väntar tvätten på mig, jag har hoppat över den längre än jag borde så idag måste jag om jag inte ska tillbringa hela helgen med att tvätta, vilket jag inte kan för jag är upptagen både fredag, lördag och söndag. Sen måste jag lösa middagen också för jag var så trött i morse att jag glömde plocka fram nåt ur frysen. Bra Lilith. Det är ändå bara jag som ska äta. Maja är iväg och Leo skulle träffa sin kontaktperson. Men de behöver ju äta när de kommer hem så får se till att det finns matlådor åt dem.

Ikväll ska jag sova tidigt. Vilket jag säger åt mig själv varje kväll, och så fastnar jag I boken och så blir det sent ändå. Hur trött jag än är.

Min kompis i soffan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.