Advertisements

Inte blev det nåt tvättat när jag kom hem igår inte. Febern steg till 38, jag ligger på 36,3 i vanliga fall  så jag bäddade ner mig i soffan under filten tolls det var dags att börja med maten. Och gud vad det tog emot. Feber, inga barn hemma och så måste man ändå laga mat, det behövdes ju finnas nåt att äta när de kom hem. Leo var iväg med sin kontaktperson och Maja var iväg med Ung Vänster. Lagom tills jag hade ätit kom Leo hem.

Jag var ju helt övertygad om att jag skulle sova tidigt, tog min medicin redan klockan åtta och planerade att lägga mig så fort Maja kommit hem men just då var det så otroligt spännande i boken så jag var bara tvungen att läsa lite till ?. Men somnade runt tio i alla fall. Hade lite svårt att komma till ro för kroppen värkte.

I morse när första alarmet ringde stängde jag av det. När andra alarmet ringde stängde jag av det och så slutade det med en timmas sovmorgon men inte blev jag piggare för det. Men det var bara att kliva upp och göra sig i ordning och gå iväg till jobbet.

Idag slutar jag klockan tre så då ska jag hem och bädda ner mig i soffan och vänta på Kalle, vi ska på Majas träning. Jag kan ju inte säga att jag ser fram emot att höra en massa basketbollar studsa när jag har huvudvärk men Maja blir glad när jag kommer så självklart åker jag.

När jag kommer hem blir det direkt till att hoppa i pyjamasbyxor och bädda ner sig under täcket med boken. Inget alarm ringer i morgon så om jag råkar fastna i boken ikväll gör det inte så mycket.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.