Advertisements

Hjälp vad seg jag var igår, febern bara steg och steg. Så klockan två gav jag upp, flexade ut och gick hem och bäddade ner mig under filten i soffan. Där satt jag fram till halv fem när Kalle kom och hämtade mig, jag hade ju lovat att följa med på Majas träning. Jag kan ju inte påstå att jag kände för att sitta med huvudvärk och lyssna på studsande basketbollar men har man lovat så har man. Trots att Maja inte ens visste att jag skulle komma ville jag inte avboka.

Vi hämtade upp en lagkamrat på vägen och sen åkte vi för att hämta Maja. Jag tror att hon blev lite glad, och förvånad. Sen vidare till Bollhuset och träning. Det var inte det roligaste, mitt huvud kändes som om det skulle sprängas, men det gick ändå hyfsat bra. Men jag kan ju säga att jag var rätt glad när det var dags att åka. Vi släppte av Majas lagkamrat, tog en snabbis till Ica så Lilith fick köpa chips och cola och sen blev jag avsläppt hemma av Kalle som skulle vidare och släppa av Maja.

Det första jag gjorde var att hoppa i pyjamasbyxor och en stooor hoodie och sen bäddade jag ner mig i sängen med chipsskålen och en bok. Jag skulle ju sova tidigt så vid nio var jag duktig flicka och tog min medicin. Bara för att, som alltid, fastna i boken och ligga vaken till midnatt.

Jag var ju mindre glad när jag vaknade innan klockan åtta idag. Men jag hade turen och kunde somna om och så vaknade jag strax efter klockan tio istället. Mycket bättre. Fixa lite kaffe och leta efter nya avsnitt av mina serier.

Idag ska vi fira Rasmus som blir hela 21 år i år! Jag fattar inte! Hur kan jag ha en son som är 21 när jag bara är 25? 🙂 Som tur är ska vi inte fira honom förens klockan tre så jag har lite tid på mig att göra det som behövs här hemma. Jag känner mig lite piggare idag när jag har fått sova ut. Vilket är tur för eftersom jag inte gjort mer än det absolut nödvändigaste här hemma hela veckan för att jag har mått pyton så finns det massor att göra.

Det finns inget bättre än att hoppa i pyjamasbyxorna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.