Advertisements

Igår var en sån bra dag. Jag fick träffa mina troll, och Rasmus och JO. Synd bara att Rasmus’ present inte hann komma, trots att jag var ute i god tid. Men den är på väg, och ger mig en ursäkt att träffa Rasmus igen snart. Hans pappa med sin fru och deras son var där, hans farbror, min pappa och hans kusin och så min mamma med sambo. Och så klart Dumle, världens gulligaste hund. Vi kom dit strax innan tre och åkte hem strax innan sju. Vi släppte av trollen på vägen, tog en tur till Ica och så släppte Kalle av mig hemma. Jag hade tänkt att slänga mig i soffan med serier, men det blev sängen och en bok istället.

Idag ringde alarmet klockan åtta, alldeles för tidigt en söndag. Men Maja har match så då är det bara att gå upp och se glad ut. Klockan 11 börjar den och jag blir hämtad strax efter klockan tio. Rasmus kommer också. Den här gången möter de Söderköping så vi hoppas på vinst. Det såg bra ut på träningen i fredags i alla fall.

Efter matchen ska vi till Ica Maxi och veckohandla. Det är väl inte så mycket som behövs handlas men lite färskvaror behövs alltid. Kattmat beställde jag igår så det behövs inte handlas. Jag betalade lika mycket för tio kilo som jag gör för fem kilo i butik. Plus att den här mättar bättre så den räcker längre. Sen blir det hem och städa och tvätta, jag har ju en hel vecka att ta igen. Jag kan ju inte påstå att jag är piggare idag, men nu känns det som att nån gräns är nådd och man måste göra även om man inte mår bra. Så det är bara att bita ihop.

Sen, när jag är klar med allt, ska jag slänga mig i soffan med serier. Eftersom att det varit Thanksgiving i USA har det inte kommit några serier, men jag har nåt avsnitt liggandes sen tidigare i veckan och så har jag ju andra serier liggandes som jag bara kollar ibland, så de samlar sig på hög. Så nån brist på nåt att titta på är det ju knappast. Snarare svårt att bestämma sig för vad man ska se.

Redo för match

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.