Advertisements

Men det var väl kul att somna vid midnatt och vakna halv fem igen? Jag kommer att vara så sjukt trött ikväll så det finns inte. Och det kommer att bli en väldigt lång dag på jobbet.

Matchen igår gick sådär måste jag säga. Mamma och hennes sambo kom, och Rasmus och JO. Det var väldigt jämt till en början men sen drog motståndarna ifrån. Maja fick håll och ont och blev snabbt utbytt och sen var det färdigspelat. Efter matchen körde vi hem henne till K, och sen åkte vi med Rasmus och handlade. Jag veckohandlade så nu behöver jag inte tänka på det på en vecka. Gud så skönt.

Med tanke på hur lite sömn jag har fått ser jag inte fram emot jobbet idag. Det kommer att bli sjukt segt, speciellt med tanke på att jag mest bara har avregistreringar att göra, jag tror inte att jag kommer att få så mycket gjort. Ska man göra avregistreringar behöver huvudet vara med så att siffrorna blir rätt och huvudet är inte med för fem öre idag, då krävs det ordentligt med sömn.

Jag ska hämta matkassen också, jag antar att det blir nån gång efter klockan fyra när Kalle har slutat. Jag har inte jouren så jag tänkte sluta klockan tre, så jag hinner hem och krypa ner under filten en liten stund innan Kalle kommer. Sen kommer jag inte vilja att gå ut i kylan igen, men det är ju bra att få hem all mat.

Det är inte min fakturavecka på jobbet, vilket innebär ännu mera tid till avregistreringar så jag lär väl tillbringa ungefär 7 timmar idag med att avregistrera. Vilket innebär att jag kommer att vara totalt slut i huvudet när jag slutar, antagligen en stund innan också. I vanliga fall när jag är barnledig gör det inte så mycket då jag bara kan åka hem och slänga mig i soffan men idag måste jag laga mat så att det finns matlådor till kommande vecka. Jag hade tänkt att göra det igår efter städningen men jag var så slut så det var bara att glömma. Jag funderade på om jag skulle beställa kebab men det blev Burger King med Kalle istället. Resten av kvällen tillbringades ihopkrupen under filten i soffan med mina serier. Det lär väl bli något liknande ikväll men med tanke på hur lite sömn jag har fått kommer jag nog att somna rätt tidigt också.

Allt man behöver för en arbetsdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.