Advertisements

Torsdagen var absolut bästa dagen den här veckan! Först på förmiddagen hade jag nivåtestet i matte. Jag har ju redan gjort det en gång, men de är bara giltiga ett år så inför nästa termin var jag tvungen att göra ett nytt. Förra gången gissade jag en del, och hade tur, så jag var lite nervös. Det blev inte bättre av att de nu gjort om testet, och det var ännu svårare. Lilith gissade hej vilt, en del svar var ju mer logiska än andra, och det gick ännu bättre den här gången! Jag hamnade på nivå fyra, förra gången hamnade jag på nivå tre. Så det är ett antal veckor mindre jag behöver plugga. Woho!

På eftermiddagen hade jag medarbetarsamtal och jag kan inte säga mer än att jag blev väldigt nöjd. Det var idel lovord och ett snabbt samtal om löneförhöjningen gjorde mig ännu mera nöjd. Det blir ett kvitto på att de är nöjda med mig och det jag gör, och att jag får tillbaka det jag ger.

Så torsdagen var riktigt bra. De andra dagarna var sega, som alltid. Har iofs fått ett nytt projekt på jobbet som  är lite halvkul men det tog stopp när jag fick slut på platsfickor. Så det måste jag komma ihåg att beställa nästa vecka.

Igår var riktigt segt och tiden segade sig fram. Vad gör man då? Jo man letar julbakgrund till bloggen vilket inte är så lätt att hitta som det låter. Tur att man har eget kontor så ingen ser vad man pysslar med haha. Men till slut hittade jag en som passade bra in. Min blogg går ju i vitt och grått så då är en bakgrund i samma färger lämplig, så nu är julen på bloggen.

I morse när jag kom upp och såg fram emot mitt morgonkaffe informerade Maja mig om att vi har ingen mjölk. Jag var helt övertygad om att vi har en förpackning som var helt oöppnad. Vilket vi hade. Vilken var gammal. Kaffe utan mjölk! Det går inte! Som tur var så hade vi lite grädde kvar så det fick duga. Inte lika gott som mjölk men bättre än ingenting alls. Dagen blir ju förstörd om jag inte får mitt morgonkaffe i lugn och ro.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.