Advertisements

Herregud det tar ju aldrig slut. Igår när jag satt på APT smsade Leo om att han hade ont i magen och mådde illa. Och eftersom han alltid blir magsjuk i december var det bara att packa ihop och bege sig hem. Mötte upp Leo som såg väldigt hängig ut och genast placerade sig i soffan med en hink bredvid. Det dröjde inte så där jättelänge innan han somnade.

När han vaknade igen åt han lite ris och sen var det tillbaka till soffan. Sovstunden verkade ha gjort honom gott för han orkade skypa med sin bästa kompis, något han gör varje dag. Men trots att han inte kräkts får han vara hemma idag. Det är bäst att vara på den säkra sidan så han inte smittar ner hela klassen.

Själv har jag  noll energi. Lilith har varit klantig som fan. Jag tar ju alltid min medicin på kvällen, för att få sova. Men jag har en liten rackare som jag måste ta på morgonen då den har en viss uppiggande effekt utöver det antidepressiva så den kan störa sömnen om jag tar den på kvällen. Det är bara det att halv sex på morgonen är jag så trött och förvirrad att jag glömmer, trots att burken står på kaffebänken. Och kommer på det när jag ska ta kvällsmedicinen. Så har det varit i två veckor vilket betyder att jag nu är tillbaka på noll och får börja om från början. Och det kan ta sex veckor innan man märker av nån effekt, och upp till sex månader innan man får full effekt. Bra Lilith!

Så den lilla energi som faktiskt finns går åt till det mest nödvändiga och även det gör mig helt slut. Jag har helt enkelt ingen ork. Fixar jag tvätten blir jag så slut att jag måste sätta mig i soffan en stund innan jag har energi nog att fixa middag. Hur mycket jag än sover blir jag inte pigg. Det enda som finns att göra är att vara snäll mot sig själv, låta det ta den tid det tar och vänta på att effekten av medicinen ska komma.

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.