Advertisements

Leo sov till tio igår, vilket aldrig händer, och låg i soffan typ hela dagen, vilket heller aldrig händer. Inget ont i magen eller illamående men jag bestämde att för att vara på den säkra sidan tar vi en dag till hemma, helt hundra var han inte. Så får vi se hur han mår när han vaknar.  Men jag är inställd på att gå till jobbet i morgon.

Jag fick inte mycket nytta gjort här hemma igår. Jag tvättade, lagade mat och fixade disken efter maten. Energin finns helt enkelt inte så då får det vara så, så länge. Jag har hela helgen på  mig att fixa och dona i min takt så det är lugnt. Idag blir nog rätt mycket en repris från igår. Jag hade ju sett fram emot att slippa laga mat för det är torsdag, men Maja har Ung Vänster idag så då faller den lotten på mig. Vi får se vad det blir ifrån matkassen. Mår Leo bra idag ska han träffa sin kontaktperson så då blir det bara jag som ska äta, då vill jag ha nåt som går så enkelt som möjligt att göra. Det är ju så tråkigt att bara laga mat åt sig själv.

Kvällen lär tillbringas i sängen med en bok som den alltid gör. Eftersom jag räknar med att gå till jobbet i morgon blir det att sova tidigt så att jag orkar upp halv sex.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.