"> Vi vabbar lite till -

Vi vabbar lite till

Leo sov till tio igår, vilket aldrig händer, och låg i soffan typ hela dagen, vilket heller aldrig händer. Inget ont i magen eller illamående men jag bestämde att för att vara på den säkra sidan tar vi en dag till hemma, helt hundra var han inte. Så får vi se hur han mår när han vaknar.  Men jag är inställd på att gå till jobbet i morgon.

Jag fick inte mycket nytta gjort här hemma igår. Jag tvättade, lagade mat och fixade disken efter maten. Energin finns helt enkelt inte så då får det vara så, så länge. Jag har hela helgen på  mig att fixa och dona i min takt så det är lugnt. Idag blir nog rätt mycket en repris från igår. Jag hade ju sett fram emot att slippa laga mat för det är torsdag, men Maja har Ung Vänster idag så då faller den lotten på mig. Vi får se vad det blir ifrån matkassen. Mår Leo bra idag ska han träffa sin kontaktperson så då blir det bara jag som ska äta, då vill jag ha nåt som går så enkelt som möjligt att göra. Det är ju så tråkigt att bara laga mat åt sig själv.

Kvällen lär tillbringas i sängen med en bok som den alltid gör. Eftersom jag räknar med att gå till jobbet i morgon blir det att sova tidigt så att jag orkar upp halv sex.

(Visited 22 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com