"> Klirr in på kontot! -

Klirr in på kontot!

Leo var så pigg och glad igår så det kändes helt ok att släppa iväg honom med sin kontaktperson. De hade varit och fikat, något Leo älskar att göra. Däremot var jag allt annat än pigg och glad, så några timmar efter jag friskanmält för vab fick jag anmäla för egen sjukdom istället. Men jag planerar att vara tillbaka på jobbet på måndag.

Så idag blir en väldigt lugn dag, den kommer mest tillbringas i soffan med serier. Det är ju fredag och en hel del nya avsnitt har kommit. Jag ska iväg en sväng till affären senare i eftermiddag och köpa på mig det jag behöver inför helgen.

Jag fick den bästa överraskningen man kan få igår! Jag skulle kolla mitt konto, och hade mycket mer än jag skulle ha och i mitt huvud gick jag snabbt igenom så att jag betalat alla räkningar. Vilket jag måste ha gjort för gången innan jag kollade saldot var det många tusen lägre än nu. Så jag loggade in och klickade mig in på kontot och såg att jag blivit beviljad fonden jag sökte i höstas. Jag har ju sökt den, och blivit beviljad, i några år nu men i år var jag osäker eftersom att jag faktiskt jobbar och får lön. Även om den inte är så stor så är det en högre inkomst än när jag gick hemma. Får man avslag på fonden får man hem ett brev, blir man beviljad får man bara in pengarna på kontot. Och ju längre tiden har gått och jag inte har fått ett brev har jag hoppats mer och mer, men säker kan man ju inte vara. Men nu trillade pengarna in på kontot så nu kan jag shoppa julklappar.

Eftersom jag har noll energi idag blir det rätt lugnt. Ska försöka få till en tvätt nån gång under dagen men det blir nog en hel del tid i soffan också. Lite senare ska jag ta mig iväg till Ica och handla inför helgen. Lite julmust osv.

Trollen åker till K idag så det blir en väldigt lugn helg i helgen. Mycket tid kommer att gå åt till att ligga på soffan och återhämta sig för de få aktiviteter jag har kommer att ta den lilla energi som finns. Jag verkligen avskyr när det blir så här.

(Visited 22 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com