Advertisements

Leo var så pigg och glad igår så det kändes helt ok att släppa iväg honom med sin kontaktperson. De hade varit och fikat, något Leo älskar att göra. Däremot var jag allt annat än pigg och glad, så några timmar efter jag friskanmält för vab fick jag anmäla för egen sjukdom istället. Men jag planerar att vara tillbaka på jobbet på måndag.

Så idag blir en väldigt lugn dag, den kommer mest tillbringas i soffan med serier. Det är ju fredag och en hel del nya avsnitt har kommit. Jag ska iväg en sväng till affären senare i eftermiddag och köpa på mig det jag behöver inför helgen.

Jag fick den bästa överraskningen man kan få igår! Jag skulle kolla mitt konto, och hade mycket mer än jag skulle ha och i mitt huvud gick jag snabbt igenom så att jag betalat alla räkningar. Vilket jag måste ha gjort för gången innan jag kollade saldot var det många tusen lägre än nu. Så jag loggade in och klickade mig in på kontot och såg att jag blivit beviljad fonden jag sökte i höstas. Jag har ju sökt den, och blivit beviljad, i några år nu men i år var jag osäker eftersom att jag faktiskt jobbar och får lön. Även om den inte är så stor så är det en högre inkomst än när jag gick hemma. Får man avslag på fonden får man hem ett brev, blir man beviljad får man bara in pengarna på kontot. Och ju längre tiden har gått och jag inte har fått ett brev har jag hoppats mer och mer, men säker kan man ju inte vara. Men nu trillade pengarna in på kontot så nu kan jag shoppa julklappar.

Eftersom jag har noll energi idag blir det rätt lugnt. Ska försöka få till en tvätt nån gång under dagen men det blir nog en hel del tid i soffan också. Lite senare ska jag ta mig iväg till Ica och handla inför helgen. Lite julmust osv.

Trollen åker till K idag så det blir en väldigt lugn helg i helgen. Mycket tid kommer att gå åt till att ligga på soffan och återhämta sig för de få aktiviteter jag har kommer att ta den lilla energi som finns. Jag verkligen avskyr när det blir så här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.