Advertisements

Inte blev det mycket gjort igår inte. Jag var och handlade och sen gjorde jag ingen mer nytta alls. Jag låg i soffan och hann med att kolla två hela säsonger av en serie jag håller på med. Roxy gör som hon alltid gör när jag inte mår bra och ligger hos mig hela tiden.

Idag ska jag däremot iväg och köpa julklappar. Jag har en ungefärlig uppfattning om vad jag ska köpa, så frågan är om det finns. Sen när det är klart beställer jag resten på nätet.

När vi är klara med det blir det hem till soffan igen för att fortsätta sträckkolla serier. Jag har ju vissa jag inte kan se när trollen är hemma, de är inte lämpliga, så de brukar jag sträckkolla när de inte är hemma.

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.