Advertisements

Det där med julklappar var ju snabbt avklarat. Tog mig 20 minuter ungefär att hitta det jag var ute efter på Tuna Park. Vi tog en snabb sväng ner på stan också men där hittade vi ingenting, men jag köpte med mig Subway hem i alla fall.

Kvällen tillbringades i soffan med serier och det blev lite halvsent i säng men det var ju lördag så det gör ju ingenting. I morse vaknade jag första gången runt sju, men lyckades till slut att somna om.

Idag blir det tacos med Rasmus och JO. Vi skulle käkat det förra helgen, men då fanns inte tiden riktigt så det blir idag istället. De hämtar upp mig vid fyra, så åker vi och handlar det vi ska ha tillsammans och sen hem och göra tacos. Jag har lite jag behöver göra innan här hemma så fyra passar alldeles utmärkt.

När de har åkt ska jag ta itu med allt stök i köket som alltid blir när man gör tacos och sen blir det soffan resten av kvällen. Jag har några sista julklappar att beställa jag eventuellt gör ikväll. Jag vet inte riktigt än om jag ska jobba i morgon eller inte, jag får helt enkelt se hur jag mår.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.