Advertisements

Gud vilken lång vecka det har varit. Har inte orkat blogga en endaste gång sen förra helgen. När jag kommer hem är jag så slut att jag gör det som måste göras och sen kraschar jag i soffan. Har inte ens orkat blogga från mobilen.

Så vad har hänt under veckan? Jobbet har varit helt galet, fick in typ 100 avregistreringar som samlats på hög istället för att lämnas in så det är vad jag har gjort hela dagarna. Är så trött på avregistreringar att jag kan kräkas.

Igår var vi på julbord med jobbet på Pilkrog. Det var helt ok. Jag hade trott att det skulle vara bättre än det var, jag har hört så mycket gott om det. Men det var trevligt sällskap och det är värt mycket. När det var slut gick jag ner på stan och tog bussen hem för att vänta på Leo.

Jag skulle ha gått och mött Leo på Ica, men Kalle var snäll och kom förbi tidigare och körde mig dit. Vi handlade det vi skulle ha och åkte hem. Maja kom ner precis när vi kom och sen åkte hon och Kalle på träning.

Jag slapp laga mat för Leo hade pizza kvar sen i torsdags, och jag var fortfarande mätt efter julbordet. Så jag och Leo tillbringade en kväll i soffan med Gossip Girl istället. När vi hade kollat klart kröp jag ner i sängen med en bok och låg där tills midnatt när jag släckte lampan och så var det god natt.

Idag ska trollen iväg med Kalle ner på stan en stund. Efter det skulle vi tydligen veckohandla och jag ska hämta ut massor med paket. Tror jag har typ fem stycken som ligger och väntar på att bli uthämtade. Alla julklappar jag beställde har börjat trilla in nu.

Kvällen blir väldigt lugn. Jag har massor med serier som ligger och väntar, kollade ju inte ett enda avsnitt förra veckan, så har två veckors serier som ligger och väntar. Tänkte kolla några avsnitt nu på morgonen, det tar nog ett tag för trollen att vakna, och sen ska de ju iväg så jag har ju tid på mig.

Bästa sättet att tillbringa en kväll på

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.