Advertisements

Igår var jag och hämtade ut alla paket som kommit, sex stycken. Efter det åkte vi och veckohandlade och sen hem för att göra ingenting. När jag kom hem upptäckte jag att paket fattades, jag hade tydligen inte fått nåt sms om att det kommit. Så det enda jag har att gå på är ett sändningsnummer, jag hoppas att de hittar det idag när jag ska dit. Det är ju Leos julklapp, och något han önskat sig jättelänge så jag kommer bli förtvivlad om de inte lyckas hitta det.

Efter maten kom Kalle över och så kollade vi alla på Jeff Dunham Very Special Christmas Special som är tradition att vi gör varje år innan jul. Den och Grinchen, som vi ska se på onsdag. Sen tillbringade jag resten av Kvällen med att kolla ikapp på lite serier, men har fortfarande några kvar som jag ska se under veckan. Runt tio eller så blev det sängen och en bok.

Jag har sovit som en kratta i natt och vaknat konstant känns det som. Det är tur att det blir en lugn dag idag. Det enda jag ska göra är att försöka hitta mitt försvunna paket, och laga mat. Ska ta en dusch där nån gång mellan paketet och maten också.

Tredje advent och snart är julen här

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.