Advertisements

Jakten på det försvunna paketet gick av stapeln i söndags. Jag klickade mig in på ”spåra paket” och tog en print screen på alla olika koder som fanns, och upptäckte att det hade skickats med Schenker, vilket kan förklara strulet. Och det gjorde mig nervös, för det brukar vara omöjligt för dem att hitta paketet utan de fyra siffrorna som man får i smset, som jag aldrig fick. Men hey, det är värt ett försök.

Och efter mycket om och men så lyckades han i kiosken hitta mitt försvunna paket. Han höll på bra länge och jag hann bli riktigt nervös, det är ju nåt Leo önskat sig i en evighet och nåt jag verkligen vill ge honom, men till slut kom han gående med min mobil i ena handen och paketet i den andra. Hurra!

Igår på eftermiddagsfikat på jobbet fick jag sms ifrån Leo som hade lite huvudvärk men hade slutat skolan och skulle till korttids. Sa åt honom att höra av sig om han började må så dåligt att han behövde gå hem. Skruttungen svarade med att det kostar ju pengar för mig att vabba, lilla hjärtat. Sa att det ska han inte oroa sig över, sånt löser sig. Det tog typ en kvart innan han hörde av sig och frågade om jag kunde gå hem. Självklart kunde jag det. Tredje omgången VAB på typ en månad eller nåt sånt. Jag mötte upp honom hemma och han såg verkligen hängig ut, blek i ansiktet med stora, röda fläckar på kinderna. Så vi placerade oss i soffan och kollade på några avsnitt av Gossip Girl. Leo var mer sovande än vaken under tiden.

Han fick i alla fall i sig lite grand till middag så mamman i huset var nöjd. Sen kröp vi ner i sängen rätt så tidigt.

Jag har sovit illa hela natten igen med flera uppvak. Men jag har ju inte så där jättemycket att göra idag så är man lite trött är det inte hela världen. Pappa ringde igår och han skulle komma förbi idag så jag måste slå in hans julklapp innan han kommer. Då ska jag även passa på att inventera julklappspappret men jag misstänker att jag måste köpa mer. Jag tror inte att det är så mycket kvar.

Världens bästa VAB-sällskap

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.