Advertisements

Leo är verkligen hängig. Han går och lägger sig runt nio men kliver inte upp förens runt lunch och då är han fortfarande trött och ligger mest i soffan hela dagen.

Igår kom pappsen över för att lämna julklappar och han fick en julklapp ifrån oss. Vi tog en kaffe och pratade lite. Vi pratade bland annat om julafton och då sa pappsen att han inte visste vad han skulle göra i jul, och att han kanske skulle sitta hemma. Aldrig i livet! Ingen ska sitta ensam på julafton.

Så när pappsen hade gått ringde jag mamma och det samtalet slutade i en inbjudan till pappsen att vara med oss på julafton. Han skulle höra av sig senast fredag och berätta hur han skulle göra. Jag hoppas verkligen att han är med oss för det finns inget bättre än att fira jul med både mamma och pappa hur vuxen jag än är.

Resten av dagen blev lugn. Jag körde en disk och sen umgicks jag mest med Leo i soffan. Vi käkade lax till middag och när köket var fixat efter maten blev det soffan och serier. Nu är jag äntligen ikapp med alla serier. Jag körde Leo i säng strax efter nio och sen blev det läsning en stund för mig.

Vaknade idag med snorig näsa och tjock i halsen. Tack för den Leo. Det blir till att ta det lugnt idag. Jag har ändå inte så mycket som ska göras tack och lov. Eller ja, jag har saker jag kan göra men det är inte akut och då får det vänta. Jag vägrar att vara sjuk på julafton!

Världens mest rädda katt har börjat hålla mig sällskap på kvällen

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.