Advertisements

Leo är på bättringsvägen men det ser ut som om jag fått överta hans förkylning. Helt igentäppt i näsan, tjock i halsen och ont i huvudet. Men det hindrade inte mig ifrån att ta julstädningen igår. Men jag var ju mer levande än död när jag var klar. Men gud så skönt det kändes att efter en dusch slänga sig i soffan när hela hemmet är städat.

Världens bästa Kalle svängde förbi med två flaskor must han passat på att handla åt mig när han var till affären. Tack tack. Då slapp jag klä på mig och gå iväg till Ica när det är isgata hela vägen. Det uppskattas.

Till middag blev det en kebabpizza. Fanns inte en chans att jag skulle orkat ställa mig vid spisen efter den omgången städning. Lilith älskar hemkörning. Jag kollade på serier hela kvällen men kom i säng hyfsat tidigt med boken, kändes mig inte pigg för fem öre.

Idag blir det lite ompyssling av Lilith. Jag ska iväg och fixa naglarna klockan tre och efter det ska Kalle färga mitt hår. Naglarna ser riktigt hemska ut, har inte fixat dem på länge, och håret har världens utväxt. Så det är inte bara hemmet som ska bli julfint utan även Lilith. Resten av kvällen lär jag garanterat ligga i soffan med serier. Fortsätter den här huvudvärken blir det tidigt i säng även ikväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.