Advertisements

Igår var verkligen en pyssla-om-Lilith-dag. Synd bara att jag tycker att sånt är rätt tråkigt haha. Men det är skönt när det är klart.

Kalle hämtade upp mig runt kvart över två och så åkte vi till Tuna Park. Först och främst blev det jakt på ett par lite tjockare strumpbyxor, vilket visade sig vara omöjligt att hitta så det fick bli ett par tunnare, mönstrade leggings istället. Jag ska ha dem i morgon och kommer ändå ha sockor på mig också så att det är leggings istället för strumpbyxor gör inte så mycket.

Sen var det dags att fixa naglarna, något av det tråkigaste jag vet. Kalle höll mig sällskap till och från som tur var. Det tog ungefär en timma och nu är naglarna juliga och fina. Efteråt åkte vi till affären, jag var tvungen att handla nåt till middag. Sen vidare hem till mig för hårfärgning.

Efter håret var klart så åkte Kalle hem och jag placerade mig i soffan med serier och låg så bra där så. Vid tio gick jag in till sängen med boken och somnade väl runt midnatt.

Jag har vaknat några gånger i natt, som alltid. När jag vaknade strax innan nio kände jag att det inte fanns en chans att jag skulle somna om så det var bara att gå upp och slå igång kaffebryggaren.

Idag tänkte jag slå in alla julklappar så har jag det gjort tills i morgon. Senare tror jag att M kommer över, vi ska se The Nun tänkte vi. Vilket betyder att Lilith kommer att ha väldigt svårt att sova ikväll.

Juliga naglar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.