"> Ompyssling och skräckfilm -

Ompyssling och skräckfilm

Igår var verkligen en pyssla-om-Lilith-dag. Synd bara att jag tycker att sånt är rätt tråkigt haha. Men det är skönt när det är klart.

Kalle hämtade upp mig runt kvart över två och så åkte vi till Tuna Park. Först och främst blev det jakt på ett par lite tjockare strumpbyxor, vilket visade sig vara omöjligt att hitta så det fick bli ett par tunnare, mönstrade leggings istället. Jag ska ha dem i morgon och kommer ändå ha sockor på mig också så att det är leggings istället för strumpbyxor gör inte så mycket.

Sen var det dags att fixa naglarna, något av det tråkigaste jag vet. Kalle höll mig sällskap till och från som tur var. Det tog ungefär en timma och nu är naglarna juliga och fina. Efteråt åkte vi till affären, jag var tvungen att handla nåt till middag. Sen vidare hem till mig för hårfärgning.

Efter håret var klart så åkte Kalle hem och jag placerade mig i soffan med serier och låg så bra där så. Vid tio gick jag in till sängen med boken och somnade väl runt midnatt.

Jag har vaknat några gånger i natt, som alltid. När jag vaknade strax innan nio kände jag att det inte fanns en chans att jag skulle somna om så det var bara att gå upp och slå igång kaffebryggaren.

Idag tänkte jag slå in alla julklappar så har jag det gjort tills i morgon. Senare tror jag att M kommer över, vi ska se The Nun tänkte vi. Vilket betyder att Lilith kommer att ha väldigt svårt att sova ikväll.

Juliga naglar
(Visited 28 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com