Advertisements

M var ju över igår och vi kollade på The Nun och jag rekommenderar den varmt. Det är så mysigt att ligga i sängen på hans axel och kolla film, och det var rätt många gånger jag gömde mig emot hans axel när filmen blev läskig. Nästa gång blir det nya Halloween vi ska se. Vi höll ju på att se Most Likely To Die men den sög så den tog vi bort ifrån Netflix.

När M hade åkt käkade jag, kollade ett avsnitt av en serie under tiden och sen var klockan tillräckligt mycket, och Lilith var tillräckligt trött, för att lägga mig i sängen och somna rätt fort. Men trots att klockan var lite halvsent när jag kom i säng vaknade jag ändå kvart i sex och kunde omöjligt somna om så det var bara att kliva upp och starta kaffet.

Idag ska vi hem till mamsen, och med tanke på när jag vaknade så kommer det att bli en lååång dag. Men det som är riktigt kul är att pappsen också kommer. Kalle hämtar upp mig strax innan halv tre skulle jag gissa på och så åker vi och hämtar upp trollen hos K innan vi far vidare till mamsen, eller om han hämtar upp trollen först och sen mig. Återstår att se.

Med tanke på hur lång tid det är tills vi ska åka så hinner jag nog både köra en tvätt och en maskin med disk innan vi ska åka. Haha trots att det är jul så kommer man inte undan sånt som behövs göras här hemma. Ska även rensa kattlådorna innan vi åker och ge katterna deras julklapp. Klart att de också ska ha julklapp, de får sin favoritmjukmat så de kommer att bli nöjda och glada. Och mätta.

God jul!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.