Advertisements

Igår kom Kalle och hämtade mig kvart över två och så for vi vidare för att hämta upp trollen på väg ut till mamsen. När vi kom dit var alla där och Kalle Anka skulle strax börja, det är ju ett måste att se. Men saknade lillebror som inte var med, det är ju tradition att han och jag plågar alla med allsång till mössens julafton.

Efter Kalle Anka åt vi, och gud så mätt jag blev. Magen stod åt alla håll. Efter maten åkte Rasmus och Maja in till stan för att rasta Dumle och lagom tills de kom tillbaka ut till mamsen var det dags att öppna julklapparna. Jag fick så mycket bra saker så jag är väldigt nöjd. Bland annat pengar (som ska förvandlas till böcker), en ny stavmixer för min har gett upp, värmesulor till fötterna eftersom jag alltid fryser som jag ska ha i tofflorna och lite annat smått och gott. Vi kollade på Svensson Svensson firar jul sen började det bli dags att åka hemåt. Liliths huvud klarar bara av att vara social ett visst antal timmar innan jag behöver få isolera mig. Leo höll sig ute i köket sista tiden vi var där för han fixar inte för många intryck. Så det var dags för oss att åka.

Trollen åkte med Rasmus och JO in till stan, de skulle ju tillbaka till K, och istället åkte moster och pappsen med oss in till stan. När vi släppt av de andra, och kommit fram till mig tog jag och Kalle en cigg tillsammans och njöt av tystnaden. Som sagt, Liliths huvud fixar inte hur mycket som helst. Introvert, ja visst. Det kan bli för mycket av det goda.

När jag kom upp slängde jag i mig medicinen, hoppade i pyjamsbyxor och hoodie och raka vägen i säng med en bok. Var så slut att jag inte ens orkade tvätta av mig sminket. Låg inte och läste så länge innan jag släckte lampan och somnade.

För en gångs skull sov jag hela natten, utan att vakna en enda gång, så jag var lite förvånad när jag väl vaknade och såg att klockan var elva. Det var dags att gå upp och starta kaffet.

Idag kommer mamsen förbi med revbensspjäll och julmust som vi glömde igår. Hon skulle ändå in till stan. Och så kommer äntligen trollen hem! Vet dock inte när de kommer men jag ska vara hemma hela dagen, i pyjamasbyxor, helt enligt traditionen. Till en början ska jag slänga mig i soffan med ett nytt avsnitt av Vanderpump Rules som kom i natt. Sen tyckte jag mig höra igår att Kalle skulle komma och hjälpa Leo spika upp tavlan han fick igår.  Sen lär det bli soffläge hela dagen tills det är dags att fixa middag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.