Advertisements

Igår var en riktigt slapp dag. Som alltid var jag julbakis, att vara social så länge är mer än jag egentligen klarar av så dagen efter är jag alltid helt slut. Så dagen tillbringades i pyjamasbyxor i soffan.

På eftermiddagen kom Kalle förbi och hjälpte Leo med att spika upp hans tavla. Eller ja, han skulle hjälpa till men Leo fixade det själv så Kalle kunde ligga i soffan med en mugg kaffe under tiden.

Min vana trogen lagar jag inte mat på juldagen så vi tog en sväng till Burger King, tack gode gud att de hade öppet. Av nån konstig anledning blev det billigare än vanligt, men jag är inte den som är den. 🙂

När vi kom hem släppte Kalle av mig och Leo, han skulle köra ner Maja till en insättningsautomat så hon kunde sätta in alla pengar hon fått. Leo och jag slängde oss i soffan och kollade ett avsnitt Gossip Girl sen ville han bada med sitt nya badskum från Rituals han fick i julklapp.

Jag zappade runt lite på tvn, kollade ett avsnitt Ink Master sen stängde jag av tvn och kröp ner i sängen med en bok men hade väldigt svårt att koncentrera mig så jag låg mest och pillade på mobilen. Jag somnade däremot inte förens långt efter klockan ett, och jag tog min medicin vid halv elva.

När man somnar så sent är det mindre kul att vakna innan klockan åtta. Jag kände direkt att jag inte skulle kunna somna om så det var bara att kliva upp och sätta på kaffet.

Idag kommer P! Majas bästa kompis, Leos extrasyster och min extradotter. Som vi har längtat efter henne. Hon ska vara här en hel vecka. När hon kommer hit ska hon få julklappar av oss. Maja ska möta henne vid tåget med Kalle, sen skulle de till Tuna Park tror jag och så kommer de hit sen.

En mugg kaffe i lugn och ro på morgonen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.