Världens bästa besök

Igår var en riktigt slapp dag. Som alltid var jag julbakis, att vara social så länge är mer än jag egentligen klarar av så dagen efter är jag alltid helt slut. Så dagen tillbringades i pyjamasbyxor i soffan.

På eftermiddagen kom Kalle förbi och hjälpte Leo med att spika upp hans tavla. Eller ja, han skulle hjälpa till men Leo fixade det själv så Kalle kunde ligga i soffan med en mugg kaffe under tiden.

Min vana trogen lagar jag inte mat på juldagen så vi tog en sväng till Burger King, tack gode gud att de hade öppet. Av nån konstig anledning blev det billigare än vanligt, men jag är inte den som är den. 🙂

När vi kom hem släppte Kalle av mig och Leo, han skulle köra ner Maja till en insättningsautomat så hon kunde sätta in alla pengar hon fått. Leo och jag slängde oss i soffan och kollade ett avsnitt Gossip Girl sen ville han bada med sitt nya badskum från Rituals han fick i julklapp.

Jag zappade runt lite på tvn, kollade ett avsnitt Ink Master sen stängde jag av tvn och kröp ner i sängen med en bok men hade väldigt svårt att koncentrera mig så jag låg mest och pillade på mobilen. Jag somnade däremot inte förens långt efter klockan ett, och jag tog min medicin vid halv elva.

När man somnar så sent är det mindre kul att vakna innan klockan åtta. Jag kände direkt att jag inte skulle kunna somna om så det var bara att kliva upp och sätta på kaffet.

Idag kommer P! Majas bästa kompis, Leos extrasyster och min extradotter. Som vi har längtat efter henne. Hon ska vara här en hel vecka. När hon kommer hit ska hon få julklappar av oss. Maja ska möta henne vid tåget med Kalle, sen skulle de till Tuna Park tror jag och så kommer de hit sen.

En mugg kaffe i lugn och ro på morgonen
(Visited 31 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com