Advertisements

Gud så slut jag var igår, sov bara fyra timmar natten mellan torsdag och fredag. Först kunde jag inte somna så hon var efter midnatt när jag väl gjorde det och sen vaknade jag klockan tre och kunde inte somna om utan låg vaken ett bra tag. Man kan lugnt säga att jag kände mig gråtfärdig när alarmet ringde.

Som tur var kunde jag gå klockan två från jobbet igår. Kalle var snäll och hämtade upp mig och så åkte vi och hämtade Leo och sen vidare till Ica. När vi var klara följde Kalle med upp och väntade på Maja och P, de skulle sova hos Kalle.

Leo och jag har fått lite välbehövlig egentid. Vi har käkat snabbmat och kollat Gossip Girl. När vi var klara blev det sängen med en bok för mig, och runt klockan tio sov jag.

Därför var det inte så konstigt att jag vaknade tidigt idag, även om det inte är kul. Men jag känner mig hyfsat utvilad, trots att jag vaknat några gånger i natt, så det var bara att gå upp och köra igång kaffet.

Idag blir det nog rätt lugnt. Jag tänkte först tvätta och städa men jag har ju en hel vecka på mig. Jag har ju semester hela nästa vecka så nog sjutton hinner jag tvätta och städa. Även om jag känner mig utvilad känner jag mig ändå inte pigg, om det låter logiskt. Den här semestern har verkligen varit efterlängtad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.