Advertisements

Gud vilken lugn och skön dag jag hade igår. Jag städade undan julen ifrån mobilen och lade in nya ikoner, bakgrund, låsskärm, ringsignal, ljud och font. Fonter tog de betalt för, inte mycket men jag vägrar att lämna ut mina kortuppgifter. Lilith tänkte efter lite och kom fram till att det borde ju finnas en app. Vilket det mycket riktigt fanns. Så nu har jag hur många fonter som helst att välja mellan.

Leo fick jag köra upp för att äta frukost strax innan klockan ett, han låg och hade det bra i sängen. Sen hade vi det bara bra och gjorde mest ingenting. Strax innan middagen kom tjejerna hem ifrån Kalle, som de var saknade.

Jag låg i soffan hela dagen och kollade på film på tv. Först Sagan om konungens återkomst, och när den var slut bytte jag kanal och kollade på andra delen i Hobittriologin. Den slutade lagom tills det var dags att börja med maten. Som inte alls blev god tyckte jag men alla tre ungar åt så då är jag nöjd.

Runt åtta blev det sängen och en bok för mig, det var bara skit på tv och fanns inget på Netflix som jag var sugen att kolla på, och så låg jag där tills runt elva när jag somnade. Och sov till halv tolv idag, utan ett enda uppvak under natten vilket är helt otroligt.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer än, jag har inte fått i mig tillräckligt med kaffe för att ha koll på det. Borde tvätta dukar, så det kanske man skulle ta och göra. Jag vill ju städa undan julen nu under semestern men alla dukar ligger i tvätten. Gardiner behöver jag nog också tvätta tror jag så det kan man ju roa sig med under dagen. Sen blir det allt det där vardagliga som dusch, laga mat osv osv. Men först dricka upp kaffet i lugn och ro.

Fördelen med att alltid gå i hoodie på vintern

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.