"> Det där med nyår -

Det där med nyår

Igår var det full fart här hemma. Jag skurade och hade mig så det stod härliga till, tror inte det finns en yta i köket som inte fick sig en rejäl omgång. Badrummet gick lite snabbare, dels var det inte så länge sen jag skurade där ordentligt, och sen så finns det inte lika många ytor som i köket. Dammsugningen sparade jag tills idag.

Maja frågade om hennes kompis A fick komma över och kolla film med oss och självklart fick hon det. Mina barns kompisar är alltid välkomna här. Och så kom Kalle över också, och P är här så totalt blev vi sex stycken. Det är tur att man har en riktigt stor soffa. Vi kollade på Sagan om ringen, för den hade inte trollen sett. A och Kalle åkte strax efter nio och vi andra kollade klart på filmen sen försvann trollen och P iväg in på sina rum och jag in på mitt med boken. Somnade nån gång efter midnatt, fastnade i boken totalt.

Idag blir vi lika många igen. Jag, trollen, P, A och Kalle. Jag är ju inte mycket för nyår, för mig är det som vilken dag som helst. Hade inte trollen varit hemma hade jag mest troligt legat i soffan i pyjamasbyxor och kollat serier hela kvällen. Maja fixar maten, det är tradition på nyår, så inte ens det behöver jag bekymra mig med. Det enda jag ska göra idag är att dammsuga. Jag tänker inte ens fixa i ordning mig idag med snygga kläder, hår och smink utan jag gör som alltid och drar fingrarna genom håret och hoppar i yogabyxor och en bekväm tröja. Tänker inte ens avge ett nyårslöfte, det gör jag aldrig.

(Visited 53 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com