Vardagligt

Helvetet på jorden

Det är samma sak varje år. Innan vi ska julpynta ser jag fram emot det, under tiden är det helvetet på jorden och när det är klart är det så mysigt så. Igår var inget undantag.

Leo hade åkt till en kompis så det var bara Maja och jag. Vi släpade upp allt ifrån källaren, vilket blev några rundor, och sen satte vi igång. Det var tomtar högt och lågt som skulle hitta sin plats och jag svor i takt med julmusiken. Kalle kom över för att hjälpa till med gardinerna. Men när allt var klart, oj vad bra det blev! Det är så mysigt och hemtrevligt så. Adventsljusstaken och granen lyser så fint så.

Idag har Maja match, men det är bortamatch så då kan vi inte följa med tyvärr. De åker strax efter lunch så hon hinner ändå få sovmorgon. De kommer hem vid sju, så veckohandlingen får vänta tills i morgon efter jobbet. Vilket också funkar, det betyder att jag kan gå i pyjamasbyxor hela dagen idag. Jag tänkte roa mig med att tvätta idag, det behövs.

Förkylningen känns tillräckligt borta för att jag kan börja om med min träning igen. Jag har inte tränat på tre veckor, så det är verkligen börja om som gäller, kondition är en färskvara. Måndag hinner jag ju inte, men på tisdag då smäller det. Jag är feberfri, knappt snorig och känner mig pigg i kroppen. Nu finns det inga ursäkter!

Klart man har en julmugg
(Visited 37 times, 1 visits today)

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.