Advertisements

Vi hade det ju riktigt trevligt igår, även om jag inte är mycket för nyår. Vi umgicks, åt gott och hade det bra. Och så verkar vi ha skapat en ny tradition förra året som höll i sig även det här året: Kalle tog med sig trollen ner på stan och kollade fyrverkerierna och så sov de kvar hos honom. Vilket betyder att Lilith kunde lägga sig med en bok och somna innan tolvslaget. Jopp, tanten är gammal. 🙂

Somnar man tidigt vaknar man även tidigt. Klockan sju. Jag kände direkt att det inte var nån mening med att försöka somna om så det var bara att kliva upp och starta kaffebryggaren. Dock är det ju lite småmysigt att sitta i mörkret med en mugg kaffe och lyssna på tystnaden.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Jag vet att jag ska tvätta, men det vet jag ju varje dag. Tvättkorgarna är alltid fulla här hemma hur mycket jag än tvättar. Sen kanske jag slänger mig i soffan med en bok. Det var ett tag sen jag gjorde, har mest läst på kvällarna i sängen innan jag ska sova. Därför har det blivit lite mindre läst förra året än vad jag brukar få ihop. Jag kunde ju tillbringa en hel dag i soffan med en bok. Det ska jag nog göra idag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.