Advertisements

Är det semester så är det, då ska man göra så lite som möjligt. Man ska även sova länge vilket verkar vara en omöjlighet hur länge jag än är vaken. Idag vaknade jag kvart i åtta. Jippi! 🙁

Igår däremot tog jag det så lugnt som möjligt. När Kalle kom och lämnade av trollen passade han och jag på att åka till Ica, behövde fylla på förråden lite. Sen bjöd jag honom på mat också. Båda trollen gnällde när jag berättade vad vi skulle äta, men sen tog de ändå två portioner så att så hemsk kan inte maten ha varit. Själv gillar jag den rätten för den är så enkel att bara dubbla allt av och göra storkok. Vilket jag gjorde igår. Så lite åkte in i frysen.

Jag tillbringade större dagen i soffan med att kolla på stand up. Först på Viaplay som jag fått två gratismånader till av Rasmus, och sen när jag var klar där så var det vidare till Netflix som har ett större utbud. Maja följde med Kalle  när han skulle åka för att hämta sin laddare hon glömt där och kom sen hem igen. Själv slängde jag mig i sängen med boken.

Jag passade äntligen på att beställa böcker igår också för födelsedagspengarna jag fick av pappa. Är lika så bra att göra det innan England går ut ut EU och det garanterat kommer att bli en tullavgift på sånt ifrån England. 30 st fick jag ihop så nu har jag så att jag klarar mig i typ ett år. Jag läser ju lite drygt 30 böcker om året. Förra året tror jag att jag läste 35 böcker.

Idag är det tydligen Tolkien day fick jag veta igår. Och Leo ska till Kalle och sova där så det blir bara jag och Maja. Det betyder ju bara en sak; filmmaraton! Vi såg ju Sagan om ringen dagen före nyår så idag blir det Sagan om de två tornen och Sagan om konungens återkomst. Extended version på båda, vi lånade dem av Kalle. Mat behöver jag inte ens fundera på för det bästa Maja vet är kebab så då käkar vi det. Här går vi all in när det är egentid.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.