Advertisements

Vilken mysdag jag och Maja hade igår. När Kalle kom och hämtade Leo så tog jag och Maja direkt våra täcken och bäddade ner oss och startade filmen. Först såg vi Sagan om de två tornen, extended version och det tog ju några timmar. När den var slut beställde vi mat, som kom supersnabbt, och sen kollade vi på Sagan om konungens återkomst, även den extended version.

När sista filmen var slut var klockan runt tio på kvällen så vi kom fram till att vi sparar allt extramaterial till en annan dag. Jag var trött och Maja också, och hon behövde packa. Hon ska ju iväg med Ung Vänster torsdag till söndag. Plus att hon skulle upp tidigt, för att vara Maja som gärna sover till lunch, så att köra igång allt extramaterial var inte att tänka på.

Istället kröp jag ner i sängen med boken och somnade väl runt midnatt. Vaknade vid sex första gången, gick upp och rökte men kände att jag nog skulle kunna somna om så jag gick och lade mig igen och sov till klockan tio. Det är väl nästan nån form av rekord tror jag. Att sova till efter nio händer inte så värst ofta.

När jag kom upp vid tio höll Maja på att fixa frukost. Och självklart tog ungen nästan all mjölk så det räckte knappt till en mugg kaffe till mig. Och det var så lite mjölk i den muggen att det smakade inte ens gott. Lilith blir grumpy utan två muggar morgonkaffe. Kalle skulle köpa med sig mjölk när han lämnar tillbaka Leo så får dricka en mugg då istället.

Idag tänkte jag placera mig i soffan med boken. Skulle ju gjort det igår men då drog ju jag och Maja igång vårat seriemaraton så fort Leo åkt, och innan hann jag inte. Städa tänkte jag göra i morgon, det är inte så mycket som behövs göras. Lite skit som ska ner i soprummet, bädda rent och ta ett snabbt varv med dammsugaren typ.

Nerbäddad och med filmen i full gång

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.