Advertisements

Jag skulle ju inte alls bara ligga i soffan med en bok och ha det bra igår, JG kom ju på besök. Han kom vid tre ungefär och vi tog en kaffe och snackade. Efter fyra kom Kalle över med Leo och blev kvar han också. Vips var klockan sju och det var dags att äta så vi käkade pizza tillsammans alla fyra.

Leo tiggde till sig en natt till hos Kalle så de åkte väl runt nio kanske. Jag och JG satt kvar i soffan och pratade tills runt klockan tio när han åkte hem, har hade ju ändå ungefär en timmas bilkörning framför sig. Själv tog jag min medicin, kröp ner i sängen och tog fram boken.

Idag blir det däremot lugnt. Jag ska bädda rent och tvätta lite, gå ut med lite sopor och rensa kattlådorna. Det är väl ungefär så min planering ser ut. Ja, duscha också givetvis. Senare ikväll kommer M över. Vi får se om vi ska kolla nya Halloween jag har liggandes eller om det blir något på Netflix. Finns ju så sjukt mycket bra filmer att välja mellan. Och så kan man ju passa på att kramas när man tittar.

Leo åker ifrån Kalle direkt till pappa, så nu får jag inte se honom förens tisdag. 🙁 Det är så sjukt tomt här hemma utan trollen. En riktigt obehaglig tystnad. Jag får väl se hur jag ska få helgen att gå, har aldrig lust att göra nånting när inte trollen är hemma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.