Advertisements

Fy vad skönt att för en gångs skull få sova en hel natt utan uppvak och sova till tio. Det händer inte så där jätteofta.

M hörde av sig igår och undrade om det gick bra med en timma tidigare så vid fem kom han över. Och vi är verkligen sämst på att välja film på Netflix. Det här är den andra i rad som suger och som vi bara stänger av. Jag hade ju röstat för senaste Halloween men han ville ha med text. Så den har jag hittat nu, tills nästa gång. Jag hade ju bara utan text. Vi såg väl kanske max en kvart av filmen innan vi gav upp. Lilith behöver filmtips helt enkelt.

Efter att M hade åkt hoppade jag i pyjamasbyxor och hoodie, käkade lite och kollade serier. Kom väl i säng runt elva, låg och läste ett bra tag sen somnade jag ett bra tag efter midnatt.

Idag ska jag träna! Äntligen! Nog för att det är det tråkigaste jag vet, men jag mår så mycket bättre när jag tränar regelbundet. Och nu har förkylningen äntligen släppt, så här länge har jag aldrig varit förkyld förut. Tror det har gått typ två månader. Nu är det bara pga katterna som det är täppt i näsan och det är inget hinder för att träna.

Förutom träning blir det nog lugnt. Ska nog gå ut med lite sopor bara och rensa kattlådan. Det är typ det som finns att göra här hemma. Städade ju ordentligt för två dagar sen så det blir nog soffan och serier till största delen idag. Har ju vissa serier som inte är barnvänliga så de kan jag bara kolla när trollen inte är hemma så då blir det oftast seriemaraton.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.