Advertisements

Tänk så tokigt det kan bli. Kalle skulle komma över på en kaffe igår, och jag hade dundrat igång lite musik på Youtube. Och vips så hade Lilith blandat sig en grogg och vi skulle ut på favoritstället och käka. Dock var det inte världens roligaste folk där så vi åkte hem hyfsat tidigt. Men det var kul så länge det varade typ. Speciellt när drickan var gratis.

När jag kom hem blev det senaste avsnitten av Blue Bloods och Hells Kitchen innan jag tog min medicin och kröp ner i sängen med en bok. Dock fastnade jag i boken rejält så hon var efter tre när jag somnade.

Jag vaknade första gången klockan åtta och gick upp och tog två bloss. Jag kände mig hyfsat pigg ändå trots bara fem timmars sömn så jag övervägde att köra igång kaffet men gick och lade mig istället. Efter mycket om och men lyckades jag somna om och sov några timmar till.

Idag vet jag inte vad som händer. Jo, jag ska träna så klart men sen får vi se. Eventuellt att vi åker och veckohandlar, det är ju ändå söndag och i morgon börjar jag att jobba så då kan man inte bara smita iväg till affären mitt på dagen om man behöver handla nånting.

Sen blir det att fixa lite middag, slänga sig i soffan med serier och sen tidigt i säng eftersom det är jobb igen i morgon. Jag kan bara tänka mig hur mycket som faktiskt ligger och väntar, speciellt eftersom det varit årsskifte. Men det är bara att ta itu med en sak i taget tills man kommit ikapp med allt. Typ tills nästa årsskifte. 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.