Advertisements

Fy fan vilken lång vecka det varit på jobbet. Så går det när man varit borta en vecka. Fördelen är att jag får ihop rätt många steg per dag vilket kan behövas när jag bara hunnit träna två gånger den här veckan.

Igår hade jag jouren, en fredag! Som tur är så var Kalle lite småskruttig och hemma från jobbet så han hämtade upp mig och körde mig till affären där jag hämtade ut min ansiktscreme som kommit, mötte upp Leo, handlade det vi behövde och sen körde Kalle hem oss. Han följde med upp men var tvungen att åka direkt och hjälpa en kompis. Jag som hade tänkt att bjuda honom på mat. Duktiga Lilith hade glömt att köpa ris, trots att det stod på inköpslistan, så det fick bli pasta till maten istället. Till kotletter med svampsås, men det funkade. Duktiga Lilith ännu en gång spillde dock ut hälften av pastan på spisen när hon skulle hälla ner den i kastrullen. Det var en skitfredag helt enkelt med noll fredagsfeeling.

Majaskrutt är sjuk, jag tror att det är influensa för hon är mer sjuk än om det bara skulle vara en förkylning. Hon sov mer än hon var vaken, tappade rösten och hostade som om hon hade rökt i 40 år. Kalle och jag åkte och köpte soppa och piggelin åt henne så att hon i alla fall skulle få i sig nånting. Men igår åt hon i alla fall lite mat, även om hon inte tyckte att den smakade nånting så det går åt rätt håll. Hon hade inte heller sovit nånting på dagen utan orkat vara vaken hela dagen.

Idag ska jag och Kalle till affären och hämta ut paket, jag misstänker att det är mina böcker som kommit. Igår när jag kom hem så låg det en avi från Postnord och väntade och eftersom jag har hämtat ut min ansiktscreme, och den skickades med Bring så kan det bara vara mina böcker. Det är dessutom det enda som jag beställer som jag får en avi på, allt annat får jag sms om. Och 30 böcker är ingenting man direkt bär hem själv ifrån affären. 🙂

Förutom det blir det rätt lugnt, tänkte tillbringa dagen med att tvätta. Har varit så slut efter jobbet att jag inte orkat, och på en vecka blir det rätt mycket tvätt så har lite att komma ikapp. Mellan hängningarna av tvätt blir det soffan. Har inte kollat en enda serie under veckan utan har direkt slängt mig i sängen med boken så jag har en del att kolla ifatt.

När man bara tränat två gånger på en vecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.