Advertisements

Maja var lite piggare igår så hon fick åka och kolla på matchen. Hon var ju uttagen men det var ju bara att glömma, inte en chans att hon skulle orka spela, så pigg var hon inte. Leo följde också med så jag blev oväntat barnledig i några timmar. Vad Lilith roade sig med då? Att tvätta så klart. Medans maskinen gick kollade jag serier, hade ju lite att kolla ikapp.

Efter matchen kom Kalle och hämtade mig och så åkte vi till Hamburgerbruket, både Kalle och jag var sugen på burgare. Maja, som alltid äter mest, var den som åt minst så helt bra är hon inte. Och medans vi satt där började hon krokna rejält, bli blank på ögonen och trött. Så när vi kom hem slängde hon sig i säng, och jag gjorde det samma med en bok. Som jag fastnade i tills klockan var väldigt sent, alldeles för sent.

Idag väcktes jag av en Maja som var mycket piggare och undrade om hon fick åka på Ung Vänsters föreläsning. Visst, hon är tillräckligt stor för att själv kunna känna vad hon orkar med, och tror inte det är så värst ansträngande att bara sitta och lyssna lite. Men sa att om hon blir dålig eller trött kommer hon hem på en gång.

Själv ska jag roa mig med att göra en inköpslista och veckohandla, det är ju söndag. Sen ska jag väl försöka hinna med nån maskin tvätt, och gärna nån maskin disk också. Men först och främst ska jag bli klar med kaffet.

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.