Advertisements

Jaha, men det var ju typiskt att jag skulle vakna klockan fem. Och eftersom jag går upp halv sex är det ingen mening med att somna om för då kommer jag bara att vara tröttare när jag vaknar.

Inte blev det några två maskiner tvättade igår inte, en fick jag gjord. Men det är bättre än inget intalar jag mig själv. Sen var vi iväg och veckohandlade, vilket Lilith har svart bälte i. Hur mycket jag än ska ha går det aldrig på mer än drygt 300 kr. Igår hade jag en inköpslista som var typ en mil lång och slutsumman hamnade på lite drygt 300 kr. Perfekt!

Idag blir det som sagt jobb. Jag har jouren, bleh. Då måste jag stanna tills klockan fyra, det är ju lagom kul. När jag har slutat blir det en promenad hem och vänta på Kalle och sen ska vi åka och hämta matkassen. Jag hade tänkt hinna rensa kylen innan vi skulle åka, så att allt verkligen får plats men det är jag tveksam till om jag hinner när jag slutar så sent.

Maja får vara hemma idag också, hon har fortfarande ingen aptit och det tar hundra år för henne att äta. Jag vill gärna att hon ska ha fått tillbaka matlusten innan hon går till skolan, då behöver hon äta så att hon får energi.

Kvällen tillbringas först i soffan med serier och sen i sängen med en bok. As per usual. Jag har fortfarande inte kollat ikapp alla serier som kom förra veckan och nu är det en ny vecka och nya avsnitt.

Och vet ni vad som hänt? Lilith är utbjuden på date i helgen!! Jag är ju en riktig fegis så jag har ju inte sagt ja än, jag har sagt kanske. Alla är på mig om att jag ska säga ja, men jag har sagt att jag bestämmer mig i mitten av veckan. Det är inte det att jag inte vill träffa honom, men det är ju läskigt att gå på dejt. Jag har ju aldrig dejtat, det är inte min grej i vanliga fall.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.