Advertisements

Igår envisades jag  med att vakna tio över fem så jag var lagom pigg och glad på jobbet. Jag kan ju inte påstå att det var min mest effektiva arbetsdag direkt. Men fick lite gjort. Och så hade jag ju så trevligt sällskap på mobilen. Han får mig verkligen att le. Så fort mobilen vibrerar pirrar det i magen.

Efter jobbet skulle jag egentligen hem till en kompis, men det blev avbokat så jag gick hem och hoppade i myskläderna och slängde mig i soffan med mina serier. Jag har inte sett ett enda avsnitt på hela veckan så det var en del att kolla ikapp. När det var gjort slängde jag mig i sängen med en bok. Och eftersom jag vaknat så tidigt så somnade jag tidigt. Det sista jag minns är att jag svarade på ett meddelande ifrån honom sen somnade jag.

Och vaknar självklart strax innan klockan åtta eftersom jag somnade så tidigt igår. Jag försökte somna om men det gick inte så det var bara att gå upp och fixa kaffe och kolla om det kommit några serier under natten.

Men ikväll kan jag inte ligga i soffan och kolla på serier. Lilith ska ju på date! Skoja inte vad nervös jag är. Jag tror det var därför jag inte kunde somna om när jag vaknade. Men jag har lite tid på mig för vi ska inte träffas förens klockan 18. Så jag ska roa mig med att bädda rent, städa och tvätta. Mitt vanliga lördagsnöje också. Sen är det dags för en dusch och att göra sig i ordning. Bussarna går tokigt så att jag hade antingen varit tidig och fått stå och frysa, eller vara sen, så Kalle är snäll och kör ner mig. Och kör hem mig sen men där är ingen tid sagd än. Vi får ju se hur det går helt enkelt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.